DHL, the world's largest logistics company reached out to Spacefinish to help design and optimize the space for their Lagos distribution center. After running a feasibility study that highlighted anticipated foot traffic during peak and non-peak hours, our research and design team concluded that the distribution center was undersized and in much need of a design solution.

How we optimized the space. We used flexible and dynamic mobile furniture to allow for free movement within the distribution center. To create the perception of a larger space we introduced surface cladding that accentuated the vertical void to make the room feel much more expansive.  We engineered the user experience by designing the most efficient circulation path for customers dropping off and picking up packages.

READY TO TRANSFORM YOUR SPACE?

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2018 by Spacefinish